Jdi na obsah Jdi na menu
 


Portrét dívky v plamenech (2019) Sleduj CZ Filmy Online Videa 1080p HD a Zadarmo

Portrét dívky v plamenech 2019 ke shlédnutí CZ Filmy Online Videa, Portrét dívky v plamenech (2019) Sledujte CZ Filmy Online a zdarma. Pro sledování filmu Portrét dívky v plamenech je treba, kliknout na obrázek prehrávace. mužete zhlédnout Portrét dívky v plamenech filmy online. Film Portrét dívky v plamenech máme v HD kvalite.

Portrét dívky v plamenech (2019) Online Filmy ke shlédnutí
Drama

portret-divky-v-plamenech.jpg

OBSAH:
Bretaň, Francie,  rok 1760. Talentovaná malířka Marianne dostane zadání odjet do panského domu na izolovaném ostrově a namalovat tam svatební portrét Héloise – mladé dívky z bohaté rodiny, která na přání své matky právě opustila klášter, aby se provdala do Milána. Héloise domluvenému manželství vzdoruje tím, že se odmítá nechat portrétovat, Marianne proto hraje roli najaté společnice a maluje svůj objekt po večerech zpaměti. Mezi oběma dívkami postupně roste vzájemná přitažlivost umocněná blížícím se koncem svobody. Mistrovské dílo francouzské režisérky Céline Sciammy si z letošního festivalu v Cannes odneslo prestižní Queer Palm a Cenu za nejlepší scénář.

ŠTITKY:
Portrét dívky v plamenech cz dabing, Portrét dívky v plamenech online film cz dabing, Portrét dívky v plamenech online cz titulky, Portrét dívky v plamenech online cz, Portrét dívky v plamenech cz online, Portrét dívky v plamenech download free, Portrét dívky v plamenech sleduj filmy, Portrét dívky v plamenech online filmy, Portrét dívky v plamenech sleduj filmy online, Portrét dívky v plamenech najnovšie filmy online, Portrét dívky v plamenech online filmy bez limitu, Portrét dívky v plamenech online filmy zdarma Portrét dívky v plamenech online film, Portrét dívky v plamenech film online, sleduj Portrét dívky v plamenech online zdarma, Portrét dívky v plamenech cz dabing, pozeraj Portrét dívky v plamenech.
Portrét dívky v plamenech filmy online,
Portrét dívky v plamenech online bombuj,
Portrét dívky v plamenech online cely film,
Portrét dívky v plamenech online ke shlednuti,
Portrét dívky v plamenech cz dabing online ke shlednuti,
Portrét dívky v plamenech online,
Portrét dívky v plamenech online film cz,
Portrét dívky v plamenech Bombuj,
Portrét dívky v plamenech bombuj cz,
Portrét dívky v plamenech online ke shlédnutí,
Portrét dívky v plamenech celý film cesky,
Portrét dívky v plamenech celý film zdarma ke shlédnutí,
Portrét dívky v plamenech celý film cz dabing,
Portrét dívky v plamenech zkouknito,
Portrét dívky v plamenech sleduj filPortrét dívky v plamenech,
Portrét dívky v plamenech online cz titulky.


FILMY PODLE ŽÁNRU:
Akcní, Animovaný, Dobrodružný, Drama, Erotický, Fantasy, Historický, Horor, Hudební, Katastrofický, Komedie, Krimi, Muzikál, Mysteriózní, Pohádka, Psychologický, Road movie, Rodinný, Romantický, Sci-Fi, Sportovní, Thriller, Válecný, Western, Životopisný.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář